The Well Spa Aufguss 6

Aktiviteter på The Well

Når du samler kollegaene dine er det viktig med både faglig innhold og noen gode avbrekk som stimulerer viktige samtale og godt samvær. Vi byr på en rekke aktiviteter som strekker seg fra vinsmaking til bootcamps og privat aufguss. Har du noen spesifikke ønsker skreddersyr vi gjerne. Ta kontakt for å planlegge oppholdet.

 

20170913 DSC4513

Privat aufguss

Vi skreddersyr et privat badstuerituale kun for dere.

Du kan gjerne komme med ønsker om musikk, dufter og varmegrad. Våre badstumestere kan også lage et artig og overraskende rituale som blir minnerikt. Ønsker dere å kjøle dere ned underveis kan man inkludere en kald pause i ritualet.

 

Varighet: mellom 15–20 min
Passer for grupper på 10–60 personer
Pris fra Kr. 145,- per person

Tre damer som isbader.

Ice Bucket Experience

Dette er aktiviteten for gjengen som ønsker å utfordre seg selv. Dere blir guidet gjennom en iskald opplevelse og isbader i våre 300-liters badekar fylt med friskt vann og isbiter. Det er ikke så mye mer enn 2–4 grader i vannet, så her får dere et friskt adrenalinkick på på kjøpet. Deltakerne utfordres til å sitte i ca seks minutter i isbadet. 

Varighet: 30 minutter
Passer for grupper på 5–30 personer
Pris fra Kr. 195,- per person

Matshoot 120

The Bartender's Table

Dette er en fin afterwork-aktivitet etter en lang dag med faglig innhold. Dere kan delta på en blindsmaking hvor dere gjetter hva som blir laget, eller få en god innføring i hvordan lage den perfekte gin & tonic.

Varighet: 30 minutter
Passer for grupper på 5–21 personer
Pris fra Kr. 295,- per person

E7A6126

Vinsmaking

Bli kjent med de viktigste stilene av vin, klassiske vindruer og hovedvinregionene i verden. Reis til Burgund, USA og Australia for å utforske delikatessen til Champagne, fruktigheten til Pinot Noir og elegansen til Chardonnay. Oppdag ulike vinteknikker med en sertifisert sommelier som guider dere gjennom nye smaker og fyller på med kunnskap om vin.

Varighet: 60 minutter
Passer for grupper på 5–21 personer
Pris fra Kr. 595,- per person

Ta kontakt