Må jeg bade naken?

Svaret er nei.

Couples Day 094
Par i Wellness Pool

På The Well setter vi de absolutt høyeste krav til renslighet og hygiene. Derfor er det ikke tillatt å benytte badetøy i våre badstuer og dampbad, - unntatt tirsdager da er badetøy obligatorisk hele dagen. Les mer om Den nakne sannhet.

I alle basseng og kulper er det valgfritt å ha på seg badetøy alle dager.

Ønsker du å ha på deg badetøy er det av hensyn til hygiene og vannsøl kun tillatt å benytte The Wells eget badetøy. Se badetøyet lengre ned.

The Well har separate dame-og herregarderober. Her må du dusje naken og vaske deg godt før du går inn i anlegget. Det er så vel åpne som mer lukkede dusjer. I dusjrommet kan du ta på deg badetøy eller et lendeklede, en peshtemal. Ta på badekåpen og gå ut i anlegget.

Når du skal inn i en badstue eller et dampbad og må ta av deg badetøyet, kan du dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal før du tar av deg badetøyet.

Etter badstue og dampbad dusjer du naken av deg svetten i de separate dame- og herredusjene, og tar på deg badetøyet igjen hvis du ønsker det.

Alle må dekke seg til med håndkle eller badekåpe når man beveger seg rundt i anlegget. I Brasseriet må man ha på seg badekåpe.

Skogsauna
Mennesker i sauna med badetøy

Badetøydag hver tirsdag

Har du lyst til å besøke The Well men foretrekker å gå i badstue og dampbad i badetøy? Da burde du besøke oss på en badetøysdag. 

Hver tirsdag er badetøysdag på The Well. Badetøy er da obligatorisk hele dagen.


I dusjene anbefaler vi av hygieneårsaker at man naturligvis dusjer av seg svetten uten badetøy. Skyll badetøyet godt.

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget spesialutviklede badetøy (velg mellom bikini, badedrakt, shorts og speedo) som du kjøper i resepsjonen ved ankomst. Ta det med hjem etter bruk, vask det og benytt det ved neste besøk.

The Well badetøy

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Badetøyet er utviklet for å tørke raskt og dermed unngå vannsøl. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

Bikini Briefs kr.149,-
Bikini Top kr.149,-
Bikini Wire Top kr.249,-
Bikini Wire Trouser kr.199,-
Swimming Trunks kr.249,-
Swimsuit Cup kr.399,- * Utgående modell, størrelseutvalg kan varriere.
Spa Brief kr.199,-
Swimsuit kr.199,-