Om The Well

Velkommen til The Well - en unik destinasjon som forener luksuriøs overnatting, førsteklasses spaopplevelser, moderne kurs- og konferansefasiliteter og kulinariske opplevelser. Enten du er på jakt etter en avslappende helg,
en romantisk ferie, en effektiv konferanse eller bare en kulinarisk opplevelse uten sidestykke, inviterer vi deg til å oppdage vår verden av velvære.

På The Well er kunst en integrert del av opplevelsen. Gjennom hele hotellet kan du oppleve en rik samling av kunstverk med over 140 verk av blant andre
Jaume Plensa, Ludvig Eikaas, Gustav Vigeland, Robert Mapplethorpe, Herb Ritts og Jakob Weidemann.

 

Spa

The Well er Nordens største og mest innholdsrike spa, og hos oss kan du oppleve badetradisjoner fra hele verden. Her finner du 11 ulike bassenger, kaldkulp, 15 ulike saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, behandlingsavdeling, japansk badehus med onsen, Hamam og Rhassoul, i tillegg til mange spennende sauna- og aufgussritualer. Det store uteområdet har bassenger, boblebad, solsenger, cabanas, Pool Side Bar og en unik Skulptursti.

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner. Du velger selv om du vil bade med eller uten badetøy, i saunaer og dampbad hvor badetøy ikke er tillatt kan du dekke deg til med peshtemal eller håndkle. I alle fellesområder er man tildekket med badekåpe.

Behandling

Velkommen til behandlingsavdelingen på The Well. Her inviterer vi deg til å oppleve en oase av ro og velvære. Vårt dedikerte team av erfarne terapeuter står klare til å skreddersy behandlinger som passer dine individuelle behov og ønsker.

Fra avslappende massasjer til forfriskende
ansiktsbehandlinger, tilbyr vi et bredt spekter av luksuriøse behandlinger som vil revitalisere kropp og sinn. Sett prikken over i-en på spadagen din, og la oss ta hånd om deg mens du nyter den avslappende atmosfæren og luksusen på The Well.

Behandlingsavdelingen er åpen for alle, uavhengig av om man er hotellgjest eller ikke.

Restaurant Mori

I 8.etasje troner restaurant Mori. Her byr vi på fantastiske kulinariske opplevelser med smaker fra det asiatiske kjøkken og referanser til den japanske Kaiseki-stilen. Vi serverer 5- eller 7-retters tasting-meny med tilpasset vin- eller alkoholfri drikkemeny. På Mori kan du virkelig nyte bådeutsikt, mat og atmosfære.

Brasseriet

Ønsker du en avslappet lunsj eller middag er Brasseriet den perfekte restauranten. Her kan du beholde badekåpen på og nyte god mat og drikke. Menyen består av franskinspirerte fristelser med nydelige råvarer.

Hotell

Vårt hotell er mer enn bare et hotell - det er en destinasjon for ro og avslapning. Med en beliggenhet og atmosfære som fremmer balanse og velvære er The Well det ideelle stedet å finne roen og nyte en pause fra hverdagens travle tempo.

Hotellet har 104 luksuriøse hotellrom og suiter som alle er lunt og delikat innredet. Du sover i deilige Wonderland-senger og kan nyte naturlig lys og utsikt gjennom store vindusflater. Som gjest på hotellet har du tilgang til spa og treningsrom fra kl.12:00 ankomstdagen, og så ofte du vil gjennom hele oppholdet.

Frokost og lunsj nytes i Brasseriet hvor du kan velge å spise i badekåpe eller annet uformelt antrekk.

Summen av et opphold på The Well kaller vi en «digital detox». Det handler om å sette av tid til seg selv og å være i øyeblikket. Å føle velvære. Å oppnå ro. Å senke pulsen.

Business

Vår konferanseavdeling tilbyr det beste innen møter og arrangementer. Med en rolig atmosfære og
moderne fasiliteter, inviterer The Well deg til å oppleve en enestående kombinasjon av business, kreativitet og ro.

Vi har 8 eksklusive møterom med plass til 6-40 deltakere, samt The Well-salen med plass til inntil 100 personer. Det er luftige fellesområder, behagelig lounge med mindre sittegrupper og et barområde for mingling og gode samtaler.

Gjør konferanseoppholdet ekstra minneverdig med fellesaktiviteter som privat aufguss, Boot Camp eller Ice Bucket Challenge.

Velkommen til en verden hvor kvalitet og kreativitet møtes. No more boring meetings.