Tradisjoner

The Well Hamam Art Deco Steam Bath

Romerske badetradisjoner

Romerne bygde praktfulle badeanlegg, termer som de ble kalt, i marmor og mosaikk, med malerier og statuer. Badene var et sted for velvære, sosiale aktiviteter, og avslapning - en naturlig del av dagliglivet. Her møttes de til sosialt samvær, diskuterte politikk og andre aktuelle tema i tiden.

Badene bestod av forskjellige bassenger og rom med ulike temperaturer. Her var det massasje, bibliotek, hvilerom, hager og restauranter.

På The Well gjenskaper vi det romerske badehuset basert på de romerske tradisjoner, men tilpasset vår tid. Et sted hvor man opplever så vel fysisk som mental velvære og sosialt fellesskap.

2021.05.19 Thewell CE D2 S22 4320 2

Naturlig nakenhet

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner roen og nyter friheten på nettopp denne måten – å bade naken.

På The Well må man ikke å bade naken, dersom man ikke ønsker det. I våre bassenger er det nemlig helt valgfritt om man ønsker å bade med eller uten badetøy – og begge deler er helt greit! The Well setter høye krav til hygiene og helse, derfor er badetøy ikke tillatt i badstuer og dampbad. Du kan bruke håndkle eller peshtemal.

Syntetisk badetøy fanger svette og skaper et miljø for bakterier og sopp, som kan forurense bassengene og gi dårlig lukt. Dusj derfor naken og skyll godt av deg all svette etter bruk. Å være naken i sauna og dampbad gir bedre velvære, da varmen når hele huden og svetten kan fordampe uhindret.

Alle må dekke seg til med håndkle eller badekåpe når man beveger seg rundt i anlegget. I Brasseriet må man ha på seg badekåpe.

Personlig velvære

Kilden til personlig velvære

Hverdagens stress har sin motvekt i helse og personlig velvære. I vår søken etter å leve et lykkeligere og sunnere liv, er vi stadig på leting etter nye opplevelser for å ta bedre vare på oss selv - og det er mange som finner akkurat dette ved å jevnlig besøke The Well, som er tuftet på romerske og kontinentale bade og spa tradisjoner.  

Sosialt fellesskap, det å være sammen med andre er enda viktigere i vår tid hvor flere kan føle seg utenfor og ensomme. Som i de antikke romerske badene, er The Well også en sosial møteplass. Bli med på de mange ritualer og føl på fellesskapet og nærheten du opplever.

På The Well får du tid til de virkelig viktige tingene i livet. Føl velvære av varmt vann som omfavner deg og sildrer over huden, energien av et badstubad, nytelsen av dampbad som lindrer, renser og gjør huden myk. Opplev gleden av fellesskapet med andre, en god massasje, en drink i baren, en lett lunsj, en romantisk middag og overnatting på hotellet om du ønsker.