Hotellrom & Suiter

På The Well tilbyr vi enestående hotellrom designet for maksimal komfort og avslapning.
Hvert rom er nøye innredet med eksklusive materialer og varme, behagelige farger. Med store vinduer får du en fantastisk utsikt over den omkringliggende skogen.

Signature

Signature Room

I våre Signature-rom bor du svært komfortabelt på 24-26m² med store vinduer som slipper inn både rause mengder lys, den rene luften og lydene fra skogen.

Rommet er innredet med tregulv og tapet i behagelige farger som hjelper deg med å finne hvilepulsen. Baderommet gir umiddelbar spafølelse med en herlig fossefalldusj. I Signature-rom er det plass til maks to personer, men det er mulighet for connecting room.

Ikoner Hotellrom 24 26Kvm
Signature View

Signature View

I et Signature View-rom bor du både høyt og komfortabelt på 24-26m² femte etasje og oppover. Det betyr at du får en ekstra god utsikt gjennom de store vinduene.

Her våkner du med utsikt ut over trekronene som omkranser The Well. Rommet er også innredet med tregulv og tapet i lune, behagelige farger som gjør det enkelt å senke skuldrene. Baderommet gir umiddelbar spafølelse med sin avslappende fossefalldusj. I Signature View-rom er det plass til maks to personer, men det er mulighet for connecting room.

Ikoner Hotellrom 24 26Kvm
Signature Cove

Signature Cove

Signature Cove rommene tilbyr generøse gjesteopplevelser med sine 24m². I likhet med andre romtyper er også disse rommene utsmykket i behagelig farger og med eksklusive materialer.

Det mest iøynefallende med disse helt spesielle rommene er likevel den midtstilte sengen og det luftige karnappet med sjeselong. Det gir deg virkelig muligheten til å nyte utsikten mot den fantastiske skogen som omkranser The Well. Se bare for deg en magisk stund her mens solen står opp, eller når mørket senker seg over skogen. I Signature Cove-rom er det plass til maks to personer. 

Ikoner Hotellrom 24Kvm
Superior Corner Suite

Superior Corner Suite

Blir du vår gjest i en Superior Corner Suite bor du særdeles komfortabelt på 37-42m². Likevel vil du få følelsen av å være en del av noe enda større med de store vinduene som slipper inn rikelig med lys og luft.

Suitene ligger i tredje og fjerde etasje. Badet har dobbel fossefalldusj og en behagelig King Size-seng fra Wonderland. I Superior Corner Suites er det plass til maks to personer. 

Ikoner 37 42Kvm
Superior Suite

Superior Suite

I våre delikate Superior Suites på 37 - 42m² bor du luksuriøst med separat soverom.

Suitene ligger i tredje og fjerde etasje og forholdene ligger til rette for en eksklusiv hotellopplevelse. Baderommet gir en herlig spa-følelse med dobbeltdusj. I Superior Suites er det plass til maks to personer, men det er mulighet for connecting room.

Ikoner 37 42Kvm
Executive Corner Suite

Executive Corner Suite

I våre delikate Executive Corner Suites på 42 - 47m² bor du luksuriøst med en fantastisk utsikt som strekker seg utover den omkringliggende skogen.

Disse majestetiske suitene ligger i femte til syvende etasje. Nyt en god natt søvn i en King Size-seng fra Wonderland, og få en deilig spafølelse med dobbel fossefalldusj på badet. I Executive Corner Suites er det plass til maks to personer. 

Ikoner Hotellrom 42 47Kvm
Exectuive Suite

Executive Suite

I våre delikate Executive Suites på 42 - 47m² bor du luksuriøst med en fantastisk utsikt og godt med plass.

Disse flotte suitene ligger i femte og sjette etasje, og har separat soverom. Baderommet gir en luksuriøs følelse med både fossefalldusj og badekar. I Exectuive Suites er det plass til maks to personer. 

Ikoner Hotellrom 42 47Kvm
The Well Suite

The Well Suite

Velkommen til det beste The Well har å tilby. Den lekre suiten på 72m² i 7.etasje sørger for å sette rammen for et helt unikt opphold.

Vår ikoniske suite består av en egen romslig stue med TV og separat soverom med fransk balkong. Gjennom de store vindusflatene har du utsikt over tretoppene som omkranser The Well. Baderommet gir en ekstra spa-opplevelse med et stort, rundt badekar og fossefallsdusj med plass til to.

Ikoner Hotellrom 72Kvm