Aufguss2023 Tropical 10 Kopi

30.august - 1.september

Pirts Weekend

Velkommen til en brennhet Pirts Weekend! Denne helgen har vi et forrykende saunaprogram som passer til enhver badstuentusiast.

Et saunabesøk kan både styrke immunforsvaret ditt og gi psyken et positivt løft. Vi anbefaler derfor en tur i sauna på det sterkeste.

Her finner du alt du trenger å vite om Pirts og du kan lese om de helsemessige fordelene med å ta badstue.

Book inngang og bli med på en forrykende saunahelg på The Well!

Pirts - et varmt & spennende saunarituale

Pirts er mer enn bare et saunarituale, det er en morsom og hjertevarmende opplevelse som forener kropp og sjel. Dette tradisjonelle baltiske ritualet tar deg med på en reise av ren nytelse.

I pirts-ritualet oppvarmes saunaen til den optimale temperaturen før deltakerne trer inn for å oppleve den forfriskende kraften av aromatiske urter og essensielle oljer.

Sauna er godt for helsen din fordi...

Det styrker immunforsvaret: Medisinsk forskning viser at regelmessig bruk av sauna og dampbad kan styrke immunforsvaret, som er særlig viktig i vintermånedene.

Økning i psykisk velvære: Varme gir velvære og kan bidra til at du slapper av på en bedre måte.

Det styrker hjertet: Regelmessig badstubad kan redusere risikoen for hjerteinfarkt med så mye som 63%, ifølge en finsk studie.

Gir mindre hodepine: Et besøk i saunaen kan lette spenningshodepine som er forårsaket av stress.

Våre saunaer

På The Well kan du besøke en rekke saunaer tuftet på tradisjoner fra hele verden. Varmen i saunaene varierer fra behagelige 40 grader til nærmere 100 brennhete grader. 

IMG 7719

Tilbud på Vegan Facial 50 min

Prøv vår ansiktsbehandling Vegan Facial 50 min. En vegansk ansiktsbehandling som gir huden økt fuktighet og tar vare på din hudhelse. Behandlingen passer alle aldre og hudtyper.

Pris kun kr.995,-
Ordinærpris kr.1345,-

Ta kontakt med booking@thewell.no for å booke behandlingen