Naturlig nakenhet

På The Well må man ikke å bade naken, dersom man ikke ønsker det. I våre bassenger er det nemlig helt valgfritt om man ønsker å bade med eller uten badetøy – og begge deler er helt greit!

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner roen og nyter friheten på nettopp denne måten – å bade naken.

Alle må dekke seg til med håndkle eller badekåpe når man beveger seg rundt i anlegget. I Brasseriet må man ha på seg badekåpe.

 

2021.05.19 Thewell CE D2 S30 5952 Copy Kopi
Tropisk sauna

Hvorfor naken i sauna?

The Well setter de høyeste krav til hygiene og helse, og derfor er det i badstuer og dampbad ikke tillatt med badetøy. Du kan alltid dekke deg til med et håndkle eller en peshtemal. 

Når man tar badstue eller dampbad med badetøy av syntetiske stoffer setter svetten seg fast i badetøyet. Det varme og lukkede klimaet under badetøyet er et drivhus for bakterier og sopp. Når du benytter dette badetøyet i våre bassenger, smitter disse bakteriene over i bassenget og utvikler seg videre og gir urent vann og dårlig lukt. Dusj derfor naken og skyll godt av deg all svette når du har benyttet sauna eller dampbad. 

Det er flere grunner til at du i sauna og dampbad bør være naken, ikke minst for at du skal få en bedre opplevelse av velvære. Det er viktig at varmestrålingen når hele huden, og at svetten fra overhuden kan fordampe uhindret.

Badetøydag hver tirsdag

Har du lyst til å besøke The Well men foretrekker å gå i badstue og dampbad i badetøy? Da burde du besøke oss på en badetøysdag. 

Hver tirsdag er badetøysdag på The Well. Badetøy er da obligatorisk hele dagen.

I dusjene anbefaler vi av hygieneårsaker at man naturligvis dusjer av seg svetten uten badetøy. Skyll badetøyet godt.

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget spesialutviklede badetøy (velg mellom bikini, badedrakt, shorts og speedo) som du kjøper i resepsjonen ved ankomst. Ta det med hjem etter bruk, vask det og benytt det ved neste besøk.

Badetøy

The Well Signature Swimwear

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Badetøyet er utviklet for å tørke raskt og dermed unngå vannsøl. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

For henne: 

Bikini Briefs kr.149,-
Bikini Top kr.149,-
Bikini Wire Trouser kr.199,-
Bikini Wire Top kr.249,-
Swimsuit Cup kr.399,- 
Swimsuit kr.199,-

For han: 

Swim Brief - Speedo Style kr.199,-
Swimming Trunks kr.249,-