HVER MANDAG PÅ THE WELL 

Bohemian Monday

 

Bli med på Bohemian Monday og utforsk nye sider ved deg selv, le og bli fylt med energi og glede. Vi har latt oss inspirere av Hippiebevegelsen på 60- og 70-tallet, musikalen Hair, kulturfestivalen Burning Man, alt dette for å lage en dag som er ulik alle andre dager på The Well.


Bohemisme er en livsstil. Det står for de frie åndene som lever et liv borte fra den vanlige hverdagen, stresset og presset, et liv der vi skjuler våre egne følelser og personlighet for å passe inn i dagens samfunn og dets idealer.


Mens vi gjør alt dette, er det lett å glemme talentene og drømmene våre - og vårt sanne jeg. Vi glemmer de tingene som faktisk gjør oss glade og lykkelige. Bohemians lever det livet de ønsker å leve, de er deres sanne jeg, klarer å leve ut drømmene sine og flytte sine egne grenser.


Kom til The Well på en Bohemian Monday og opplev det gode sosiale fellesskapet det gir. Ta del i og opplev våre mange spennende og annerledes badstueritualer.

Spennende & Sosiale Sparitualer

Delta i kollektive og helsefremmende sparitualer for en ekstra spennende velværeopplevelse. Her kan du stresse ned, puste ut, oppleve magiske saunaritualer, varme og iskalde bad, sammen med andre og føle ekte fellesskap. Dette er godt for kroppen din, øker selvtilliten og kan gi deg en skikkelig humørboost og styrke din psykiske helse.

Bohemian Monday er dagen for deg som vil oppleve ritualer og aktiviteter som er spirituelle, befriende & annerledes. Vi bryter ut av hverdagens rutiner, for å føle på de frie åndene, ta til oss mystiske dufter og inspirerende musikk og føle på vår kreativitet og frihet.

Program Bohemian Monday

09:30 Early Bird aufguss – Japanese sauna 3. Floor
10:30 Let the sunshine in aufguss – Forest sauna 3. Floor
11:00 Bohemian Scrub – Crystal Bath 1. Floor (45,-)*
12:00 Menthol aufguss – Banja sauna 1. Floor
13:00 Soundbath – Warmpool 1. Floor*
14:00 Hot & Cold aufguss – Banja sauna 1. Floor
14:30 Gong ritual – Japanese Meditation sauna 3. Floor
14:30 Moroccan ritual – Rhassoul 1. Floor (245,-)*
15:00 Flower Power aufguss – Japanese sauna 3. Floor
15:30 Smoke Bohemian – Forest sauna 3. Floor

 

15:30 Moroccan ritual – Rhassoul 1. Floor (245,-)*
16:00 Free spirit aufguss– Japanese sauna 3. Floor
16:30 Afternoon Peace – Japanese meditation sauna 3. Floor
16:30 Green Energy Scrub - Crystal Bath 1. Floor (45,-)*
17:00 Soundbath – Warmpool 1. Floor*
17:00 Banja HOT – Banja sauna 1. Floor
18:00 Bohemian Herbal aufguss – Japanese sauna 3. Floor
19:00 Wildflower Intense aufguss – Finnish sauna 1. Floor
19:30 One Love aufguss – Banja sauna 1. Floor
20:30 Mint Power aufguss – Finnish sauna 1. Floor
21:00 Calm mind aufguss – Japanese sauna 3. Floor

*45,-/*245,- Registrer deg minst 10 min. før i vår Wellness Lounge | Bohemian Special 

Smoke 2

Smoke Bohemian Ritual


I dette ritualet bruker aufgussmesteren røkelse med duft av ulike kvaer, krydder og blomster som har en beroligende effekt på kroppen. Dette legges på toppen av kullet og røkelsen fordeles rundt i badstuen. Ritualet kombineres med iskuler med forskjellige eteriske oljer og avslappende musikk. Etter ritualet vil du føle deg mer harmonisk og rolig. 

 

 

 

Lev livet!

 

Lev livet. Opplev alt du kan. Ta vare på deg selv og de du er glad i. Ha det gøy – vær litt gal og rar. Gå ut og gjør noen feil – for det kommer du til å gjøre uansett. Nyt deg selv og utnytt alle mulighetene til å lære noe på veien. Ikke prøv å være perfekt – vær heller en utmerket versjon av deg selv,

 

Per Fugelli

Bilde 12.01.2021, 11 06 26

Et Bohemsk Livssyn 

 

1. Ha mot til å følge dine egne idealer og leve livet ditt til det fulle. For å leve livet fullt ut, må du være villig til å ta en risiko en gang iblant. Ha mot og vit at risikoen er verdt det.

2. Våg å leve et mer ukonvensjonelt liv. Hvem forteller oss hvordan vi må leve livene våre?

3. Vær stolt av å være annerledes. Du kan rett og slett ikke identifisere deg med den "normale", vanlige måten folk rundt deg snakker, handler, tenker og lever på? Føler du at du er litt rar på en eller annen måte? Forskjellig? Ekstraordinært? Vel, gratulerer. Vær stolt av det.

4. Omfavn kroppen din. Bohemer er komfortable med nakenhet fordi de er komfortable i kroppen. Tenk deg hvor mye lykkeligere vi alle ville vært hvis vi bare kunne akseptert kroppen vår slik den ser ut og se den som de vakre tingene de er.

5. Ta kontakt med naturen igjen. En tur i naturen omtales ofte som den beste medisinen. I dagens moderne verden har vi imidlertid en tendens til å glemme det og heller vende oss til våre elektriske enheter eller til og med piller for å roe oss ned, for å distrahere oss fra problemene våre, fra kampene vi har. Så neste gang du føler deg nedstemt eller stresset, prøv en tur i parken. Det vil ikke bare hjelpe deg å stresse ned, men også å få litt fysisk trening.

6. Ikke vær redd for å prøve nye, fremmede ting. Å prøve ut og lære om nye ting vil ikke bare åpne for nye muligheter og sjanser for deg i livet, det vil også gjøre deg smartere og gagne personligheten din på en flott måte.

 

2021.05.19 Thewell CE D2 S30 5952 Copy Kopi

Kontinentale badetradisjoner

 

Vær stolt av den du er og omfavn kroppen din. Bohemer er komfortable med nakenhet fordi de er komfortable i egen kropp. Tenk deg hvor mye lykkeligere vi alle ville vært hvis vi bare kunne akseptert kroppen vår slik den er og se den som det vakre skaperverk den er.

For å leve livet fullt ut, må du være villig til å ta en risiko en gang iblant. Ha mot og vit at risikoen er verdt det.