NYHET! HVER TORSDAG PÅ THE WELL 

Exploring Asia Thursday

 

Bli med på en uforglemmelig dag fylt med fortryllende baderitualer inspirert av det fascinerende Asia. La deg drømme bort i de orientalske skumritualene, og nyt en rensende badeopplevelse som legger for indre og ytre harmoni.

Fordyp deg i en verden av farger, dufter og avslapning. Gjennom inspirasjonen fra den japanske og asiatiske badekulturen ønsker vi å gi deg øyeblikk hvor kropp og sinn gjenoppretter balansen.

Her kan du senke farten, slappe av og koble ut midt i et eventyrlig bakteppe som tar deg langt bort fra hverdagens travle rytme. 

 

Nyhet Asian
Aufguss2023 Meditasjon 25 (1)

En reise gjennom tid og kultur

 

Utforsk de beroligende dufter og ritualer inspirert av asiatiske kulturer, gong og varme bad som bringer harmoni til kropp, sinn og sjel. Våre erfarne saunamestere bruker tradisjonelle teknikker som har stått tidens prøve, sammen med moderne tilnærminger for å gi deg en helhetlig spa-opplevelse.

Gjennom denne unike reisen ønsker vi å dele skjønnheten og visdommen fra asiatiske spa-tradisjoner, og gi deg muligheten til å finne ditt eget øyeblikk av ro og foryngelse.

 

Program 

09:30 Early Bird aufguss – Japanese sauna 3. Floor
10:30 Good Morning aufguss – Forest sauna 3. Floor
11:00 Japanese Tea Scrub Ritual – Japanese steam bath 3. Floor (45,-)*  
12:00 Menthol aufguss – Banja sauna 1. Floor
13:00 Japanese Bath Ritual – Rhassoul 1. Floor (195,-)*
14:00 Hot & Cold aufguss – Banja sauna 1. Floor
14:30 Gong Ritual – Japanese meditation sauna 3. Floor
15:00 Japanese Forest Ritual– Forest sauna 3. Floor
15:30 TW Japansk Baderituale – Japanese Meditation sauna 3. Floor  
15:30 Moroccan Ritual – Rhassoul 1. Floor (245,-)*
16:00 Banja Hot – Banja sauna 1. Floor

16:15 Asian Scrub Ritual – Hamam 2. Floor (45,)*
16:30 Rice Water Hair Ritual – Japanese meditation sauna 3. Floor (45,-)*
17:00 Asian Teatime aufguss – Japanese sauna 3. Floor
17:30 Weekly Destress aufguss – Forest sauna 3. Floor
18:00 TW Japansk Baderituale – Japanese Meditation sauna 3. Floor  
19:00 Intense aufguss – Finnish Sauna 1. Floor
19:30 Sound Journey – Japanese Meditation sauna 1. Floor
20:30 Asian Floral aufguss – Japanese sauna 3. Floor
21:00 Sleep Well aufguss – Japanese sauna 3. Floor
 

* Forbehold om endringer 

Onsen

 

Når du senker deg ned i det dampende vannet i Onsen, kan du la blikket vandre over tretoppene som omringer deg, og kjenne varmen fra vannet som omslutter deg i en innhyllende omfavnelse. Vannet i onsen, med en behagelig temperatur på rundt 38 grader, blir til en kilde av øyeblikkelig velvære.

Onsen-tradisjonen, en asiatisk arv, strekker seg utover en enkel badopplevelse; den er en kulturell praksis med dype røtter. Med utspring i Japan reflekterer denne tradisjonen et fundamentalt ønske om å knytte seg til naturen, roe sinnet og gjenopprette indre balanse.

Thewell Onsen 2022 10Forside
20170822 DSC5266

Tre inn i en verden av velvære

 

En Torii 鳥居 er en hellig tradisjonell Japansk portal. Den fungerer som en grense og minner oss om nødvendigheten av rituell rensing før vi trer inn på hellig grunn.

På våre Asian Thursdays inviterer vi deg til å trå inn i en verden av ro, velvære og egenomsorg. Balanse står i sentrum av denne opplevelsen, og det kombineres harmonisk med en atmosfære av indre ro. Gjennom våre spesielle ritualer kan du oppleve en unik mulighet til å koble deg fra hverdagens stress og oppdage en øyeblikkelig forbindelse med ditt indre selv.