Rebekka

8 step Hydro Therapy Ritual

 

I århundrer har mennesker verden over feiret den helbredende effekten av kombinasjonen av å bade i varmt vann, kaldt vann, omgi seg med varm damp, og frisk luft, Kraften av vann begrenser seg ikke bare til det fysiske, gjennom lindring av såre muskler og reduksjon av smerte, men kan også lindre stress og gi deg bedre søvn.

 

Vi bruker våre tradisjoner til å kombinere disse naturlige elementene for å fremme vårt velvære, både inne og ute. Vi er stolte av å dele dette med deg på The Well.

 

Varmt Kildebad 4

Forberedelser:

Heng av deg badekåpen og badetøyet i området utenfor det varme kildebadet. Ta med deg et håndkle eller en pesthemal for den videre velvære reisen. The Well Body Scrub får du kjøpt i Naturli Wellness lounge.

TRINN 1

Varmt kildebad – omfavnet av varmt vann

Velkommen! Det er på tide å finne seg til rette.

Som en hemmelig steinhule er det varme kildebadet fylt med mange tusen liter rent kildevann. Her er det en stille og meditativ stemning som gir ro. Slapp av, pust inn og ut.

 

TRINN 2

Kaldkulp – forfrisket i iskaldt vann.

 

Øk din lykke med kuldeterapi.  Ta en rask dukkert i den iskalde kulpen. Dette vil stimulere immunforsvaret ditt, øke blodstrømmen i kroppen og stramme opp huden. Et naturlig høydepunkt!

 

Rituals Krystallbadet 10

TRINN 3


Saltskrubb i Krystallbadet - Varmes i et teppe av damp


Det er på tide med fornyelse. Ved å bruke vår signatur The Well Body Scrub, vil huden din bli eksfoliert og glødende. Sakte og forsiktig, kjenn at The Well Body Scrub øker følelsen av velvære, innvendig og utvendig. Dette er høydepunktet i ritualet. 


Damp er sentralt i mange badetradisjoner vil åpne porene i huden din. Fuktig varme gjør huden silkemyk, letter pusten din og øker blodsirkulasjon. 


TRINN 4


Dusj – energigivende og sanselig

De nordiske dusjene er en sensorisk opplevelse av kaldt og varmt vann. Dusj av deg saltet og svetten med en mild deilig dusj. Lukk øynene, kjenn på resultatene og nyt øyeblikket! Fra topp til tå, innvendig og utvendig, vil du føle deg avslappet, forynget og energisk. Slapp av og nyt det!

Hvis du er modig, ta enda en rask dukkert i den iskalde kulpen. Det er stimulerende og foryngende for sinn, kropp og sjel. Ta et dypt pust og frisk opp sansene!

 

The Well Hamam Art Deco Steam Bath

TRINN 5

Fossefallgrotten – kaskader av vann

 

Akkurat som et fossefall ute i naturen strømmer store mengder varmt vann ned fra ulike posisjoner i grotten. Opplev forskjellige typer vannstråler og vanntrykk, akkurat som et fossefall ute i naturen. Kaskader av vann har en masserende effekt på skuldre, nakke og hodebunnen din. Føl på energien!

 

TRINN 6

Art Deco damp bad – en mild varme mot naken hud

 

Sett deg godt til rette på de varme bladgull-belagte mosaikkbenkene og kjenn hvordan den milde dampen omslutter deg og gjør huden silkemyk. La duften av sjasmin berolige deg og senke skuldrene dine mens du nyter dette øyeblikket. Avslutt denne sesjonen med en forfriskende temperert dusj i art deco dusjene, slik at du dusjer av deg svetten. Du vil nå føle deg fornyet og revitalisert. Stig så videre inn og ned i Art Deco vann badet.

The Well Wellness Pool

TRINN 7

Art Deco vann bad – et rom fylt med damp og varmt vann

Opplev en oase av avslapning og lindring i vårt Art Deco Caldarium. La det varme vannet omgi kroppen din og kjenn hvordan det øyeblikkelig lindrer såre muskler og spenninger. Pust inn den varme dampen som kombinerer seg med vannets magi for å gi deg en dyp følelse av ro og velvære. Med senger av mosaikk kan du ligge helt avslappet og la tankene flyte bort fra hverdagslivet. Gi deg selv denne fantastiske opplevelsen og nyt en helt ny følelse av indre fred og harmoni.

 

TRINN 8 Wellness bassenget – et hav av velvære

 

Gå til det store Wellness bassenget. Vann har en beroligende effekt på kroppen. Senk deg ned i vannet. Legg deg på en bobleseng eller utforsk de andre installasjonene i bassenget, og føl at hver eneste muskel i kroppen din er avslappet, forynget og energisk.

Når du er ferdig, gå tilbake til de nordiske dusjene, og ta en varm dusj før du tar på deg badekåpen og ta turen til Naturlig Bar for en forfriskning.

Disse åtte trinnene, tatt i rekkefølge og i sakte tempo, kan føre til dyp avslapning og velvære. Som den kontinentale spakutur har gjort i århundrer, oppdag kraften i tradisjon og la deg inspirere av disse herlige opplevelsene.

VÅRE BEHANDLINGER

BRASSERIET RESTAURANT

BIBLIOTEKET