2021.06.02 Thewell CE S16 4518 (1)

destinasjonen the well

Velkommen til en opplevelse helt uten sidestykke i Norden. The Well Spa Resort er destinasjonen der du får alt innen velvære, spa og egenpleie, perfekt balansert med en hotellopplevelse av en annen verden.

The Well har siden 2015 levert ekstraordinære spaopplevelser til henrykte gjester, og da vi sommeren 2021 åpnet dørene til vårt nye hotell var visjonen komplett - en boutique resort med 104 eksklusive hotellrom.

The Well Spa Resort 1200X400px 1

hotellet i skogen

Sommeren 2021 slo vi dørene opp til det som må være landets lekreste spa resort - rett og slett.

Beliggenheten til The Well med nærheten til naturen har vært avgjørende for hvordan hotellet vårt er utformet - vi har tatt med oss naturen inn. Uansett hvor du snur og vender deg kan du hvile blikket på naturen utenfor gjennom store, delikate vindusflater. Naturen gjør noe med deg og den går igjen som en del av innredningen gjennom hele hotellet, fra den sildrende veggen med vann, til levende blomster og det buktende bølgemønsteret som går igjen i alle hotellets etasjer og som utgjør en iøynefallende utsmykning av veggen i inngangspartiet. Vi tror at naturens nærvær senker pulsen og gjør deg mer tilstedeværende i nuet.

Et opphold på The Well skal være som å gå inn i en helt annen verden - en verden der du står i sentrum, og din vevlære og komfort er hovedfokus. Spa er ofte en mer åndfull og overveldende opplevelse enn mange tror på forhånd, og den opplevelsen gjenskaper vi på hotellet også. Å bo på The Well skal være en opplevelse i seg selv.

The Well Spa Resort 1200X400px 3

Drøm deg bort

Det er lite som overgår et helt nytt hotellrom. Hos oss har vi i overkant av 100 stykker, og hver og ett av hotellrommene våre er en opplevelse i seg selv.

Hotellrommene våre danner den perfekte rammen for et opphold på The Well Spa Resort, og du kan velge mellom kategorier fra Signature til Junior Suite og den svært eksklusive The Well Suite. Uansett hvilken kategori valget faller på er vi sikre på at du kommer til å stortrives fordi alle våre rom er designet og innredet med gjestens komfort i tankene.

Vi har tatt med spafølelsen inn på alle hotellets baderom, slik at spaopplevelsen ikke er slutt når du går ut fra The Well Spa. Derfor kan du glede deg til en avslappende fossefallsdusj, myke frottehåndklær og deilige produkter fra vårt eget merke The Well Signature. Legg merke til de fargeglade flisene og den snille belysningen på baderommet som gjør opplevelsen komplett.

Søvn og hvile er sentrale ingredienser når man skal fylle på energilagrene. Derfor er det selvfølgelig viktig for oss at du får en god natt søvn. Alle sengene våre er Queen size eller større, og de er produsert av norske Wonderland i Romsdalen. Dyner og puter er lette og luftige med 90% dun fra moskusand, produsert av norske Høie. Altså har vi redd opp for at du skal få ditt livs beste søvn. Når du våkner anbefaler vi å ta morgenkaffen i sengen akkompagnert av dagen som vekkes til liv utenfor vinduet.

Til slutt vil vi nevne at vi tror på digital detox. Derfor er det, kun med noen få unntak, ikke TV på hotellrommene våre. Vi anbefaler å legge bort telefonene gjennom oppholdet hos oss - gjerne i det designerte telefonhotellet som du finner på alle rom. Pakk heller med noen gode bøker til oppholdet ditt, fokuser på den gode samtalen, eller gi deg selv muligheten til å omfavne stillhet og ro.  

The Well Spa Resort 1200X400px 6

en smak av verden

På The Well Spa Resort får du en smak av verden - også i matveien.

I vår eksklusive rooftop restaurant Mori serveres en nøye kuratert meny basert på Asian fusion-spesialiteter som garantert vil falle i smak. Her har vi skapt en unik stil med kjærlige referanser til den tradisjonelle, japanske Kaiseki-stilen der det handler om å eksperimentere med forskjellige smaker for å skape nye gastronomiske opplevelser. Enhver rett som blir servert er som et lite, spiselig kunstverk og en fryd for både øyet og gane. Mori ligger i The Wells åttende etasje og her er det en storslagen utsikt over skogen som omkranser The Well - det er en scenisk opplevelse å spise middag i Mori.

I restaurant Brasseriet serveres klassiske, franske spesialiteter - her finner du blant annet friske østers, bouillabaisse, tartar og entrecôte. I denne restauranten er det en lun og avslappet stemning, og dere kan synke ned i myke veloursofaer eller sitte foran peisen for et hyggelig måltid. Restauranten er smakfullt utsmykket med flott billedkunst og innimellom spiller husets pianist på Steinway flygelet. I Brasseriet er alle gjester velkomne til å spise i badekåpen hvis man ønsker en ekstra avslappende matopplevelse.

I baren Biblioteket serveres cocktails, en velassortert vinmeny og snacks. Biblioteket er et perfekt pit stop etter en dag på spa, før middag eller som en avslappende måte å runde av kvelden på. Her er det ingen klassisk bardisk men en mer sosial innredning der gjester og bartendere kommer tettere på hverandre og kommunikasjonen flyter enkelt. Biblioteket er utsmykket med en eksklusiv samling av billedkunstner Ludvig Eikaas verker som i seg selv er verdt et besøk. 

For et 100% plantebasert måltid serverer vi sunne, bærekraftige og veganske retter som smaker himmelsk i Naturli' Wellness Lounge inne i spaanlegget. Her serveres det også et stort utvalg av leskende drikke og snacks. 

Resortens frokost serveres i Brasseriet fra kl. 07:00 alle dager. Her får du dagsferske aviser sammen med en bugnende frokostbuffet og en velsmakende a la carte-meny som tilfredsstiller de fleske frokostønsker. 

The Well Spa Resort 1200X400px 8

nordens største spa

Bare et steinkast utenfor Oslo, eller ca. 15 minutter med bil, åpenbarer Nordens største spa seg. The Well er en perle av et spa som ligger tett på naturen, omkranset av susende barskog. Her kan dere oppleve det beste av spatradisjoner fra hele verden - alt samlet under ett tak.

The Well Spa strekker seg over 10.500 kvadratmeter og er så innholdsrikt at vi gjerne anbefaler at man bruker noen dager på å få den fullkomne opplevelsen av alt vårt spa har å tilby. Med 15 forskjellige saunaer, dampbad, 10 bassenger og kulper, fossefall, over 100 dusjer, Japansk Badehus, Hamam og Rhassoul sier det seg selv at dette er en storslagen opplevelse for enhver spaentusiast.

Hver dag, hele uken arrangerer vi et stort utvalg av aufguss, i tillegg til andre baderitualer. Aufguss er et saunarituale der aufgussmesteren legger iskuler tilsatt eteriske oljer på saunaovnen sammen med vann. Dampen som utvikler seg fra den smeltende isen blir viftet rundt i saunen ble et håndkle eller en vifte. Dette er som en dans - aufgussmesteren beveger seg til musikk og skaper en magisk opplevelse for deltagerne.

VÅRE BEHANDLINGER

utforsk spa

Book konferanse