Kjærestetur til The Well

 

Karoline fikk et opphold på The Well i bursdagsgave av kjæresten sin Martin, og de besøkte oss tidlig i juni for en etterlengtet kjærestetur.

Les hva Karoline skriver om opplevelsene deres - kanskje blir du inspirert til å ta med den du er glad i til The Well?

 

The Well ble i oktober 2021 stemt frem som vinneren av årets Luxury Romantic Destination Spa i Europa.

Karolineogmartinthewell (8)
Karolineogmartinthewell (5)

Kjærestetur med digital detox

En varm sommerdag tok turen til The Well, et steinkast over fjorden fra oss i Holmestrand. Vi har vært på The Well spa før og visste at dette kom til å bli en helg med rolig kjærestetid og fullt fokus på velvære. Denne turen var ekstra spesiell fordi det var en bursdagsgave fra kjæresten min.

Ideen bak The Wells konsept digital detox er veldig forfriskende i en hverdag der mobilen styrer dagene. Jeg vet i alle fall med meg selv at jeg sjeldent legger fra meg telefonen. Hvor ofte setter man på «pling-plong-musikk» og bare nyter stillheten og fraværet av resten av verden? Det hører vel heller til sjeldenhetene og fører ofte til rastløshet, for vi er jo stort sett veldig opptatt av likes og den mailen som sjefen skulle sende.

Et mekka for hvilepuls

Vi kjørte inn mot det høyreiste The Well og visste at nå er det ikke lenge før det blir total avslapning og tid til hverandre på et helt nytt og fresht hotell.

Den nye resepsjonen tar deg to veier, enten til det nye, stilfulle hotellet eller til spaets store og flotte lokaler. Begge veier tar deg til Rom til slutt - nemlig kilden til velvære og et mekka for hvilepuls.

Etter en iskald kombucha i innsjekkøen på hotellet fikk vi en smart liten boks der det var armbånd med tilganger til hotell og spa – og en QR-kode med link til all informasjon som er kjekt å vite. I heisen opp til hotellrommet steg forventingene ytterligere – endelig skulle vi se hvordan rommet vårt så ut, og skuffet ble vi ikke! Enda vi bodde på et vanlig Signature-rom var rommet moderne, mer enn stort nok og med et fantastisk baderom. The Well har klart å beholde den varme, men supermoderne stilen i alle ledd!

Signature 1
Art Deco 3

Tid for spa

Etter litt champagne som ventet på oss på rommet var vi klare for å entre spa og bruke timevis i de forskjellige bassengene, saunaene og dampbadene. Mange tenker at nakenheten på The Well er avskrekkende og flaut - vi er jo tross alt nordmenn. Men ikke fortvil! Det er ingen som tvinger deg til å være en del av andres nakenhet, og rundt i lokalene går man med badekåpe. I dette tilfellet er jo alle i samme båt og ingen tenker nevneverdig på om noen ser sånn eller slik ut. Tenk heller at endelig kan du slippe gnagende bikinistropper og badebukser.

Min favoritt i spaet tar meg rett til hvordan jeg ser for meg at europeiske konger og store krigere tok seg en pust i bakken, nemlig Art Deco-rommet. Her er det steamy og dempet belysning, ingen som forstyrrer - bare deg og det varme vannet. Etter en stund her blir man kanskje litt ør i hodet av varmen, men da er det bare noen meter ut i Wellness bassenget som har en behagelig temperatur som ikke utfordrer deg. 

Smakfulle måltider

Uten mat og drikke, duger helten ikke – selv ikke på The Well. I toppen av hotellet ligger rooftop restauranten Mori. Her fikk vi servert en heidundrende 7 retters med deilig mat fra det asiatiske hjørnet av verden. Det var en god blanding mellom fisk og kjøtt, og smaker som passer de fleste - helt midt i blinken! Mette, veldig avslappet og til og med litt slitne etter mange timer i spaet var det perfekt og bare kunne ta heisen ned til rommet igjen. Her flatet vi ut i en veldig behagelig seng. 

Etter en god natts søvn var det deilig å bare ta på seg badekåpen – akkurat som hjemme - og tusle ned til en stor og fin frokostbuffet i Brasseriet. Selv i en korona-tid var det godt utvalg og til og med mulig å bestille ekstra retter til frokosten. Vi bestilte inn pannekaker og kaffe latte, og det var like godt som det høres ut som!  

G1A0004 Kopi
Karoline og Martin

En varm anbefaling

Etter noen timer til i spaet og soling i det fantastiske uteområdet var tiden på The Well slutt for denne gang. Vi gleder oss allerede til neste besøk. Hos The Well kan vi pleie kjærligheten og få oss et velfortjent pust i bakken.

Har du en kjæreste, en venn eller en forelder som fortjener litt ekstra pleie? Da anbefaler vi The Well på det sterkeste - Nordens største spa gir det faktisk akkurat det de lover, nemlig en kilde til velvære! 

EGENTID PÅ THE WELL

Er du på utkikk etter en opplevelse sammen med den du er glad i? Unn dere et avbrekk fra hverdagen med et opphold på The Well Spa Resort! Vi ønsker hjertelig velkommen til spahotellet i skogen - her kan dere koble av og nyte egentid, sammen.

ROMANTIC GETAWAY

Destinasjonen The Well er som skapt for å pleie kjærligheten. På vårt spa praktiserer vi digital detox - slik at man kan finne tilbake til hverandre, nyte tiden sammen og den beroligende atmosfæren. Vår Romantic Getaway-pakke er derfor perfekt for en romantisk weekend eller et velfortjent avbrekk i hverdagen, kun 15 min reisevei til Oslo.

ROMANTIC GETAWAY-PAKKEN INNEHOLDER

• Overnatting på vårt fantastiske hotell
• Deilig og variert frokost i hyggelige omgivelser
• Inngang til vårt fantastiske spa gjennom hele oppholdet
• Champagne, petit four og frukt på rommet ved ankomst
• En herlig middag med tasting meny i restaurant Mori
• Spaprodukter på rommet

Pris fra kr 4300,- per rom per døgn.