2021.05.19 Thewell CE D2 S30 5854 Copy

EN ENKEL FORKLARING

Nakenhet

__________

 

Hverdagene er ofte hektiske med alt det de har å tilby og noen ganger trenger man å sette alt litt på pause, og finne tilbake til roen. Det er det som er så godt på The Well – det er det perfekte stedet for å finne roen.

Kanskje har du et sårt behov for ro og velvære, men blir likevel litt usikker på å dra på spa på grunn av nakenhet? Som gjest på The Well trenger man ikke å bade naken, dersom man ikke ønsker det. I våre bassenger er det nemlig helt valgfritt om man ønsker å bade med eller uten badetøy – og begge deler er helt greit!

The Well Spa Resort Basseng (1)

Når man sjekker inn på The Well skal alt gå litt saktere og man finner tilbake til hvilepulsen. Man skal kunne føle seg komfortabel og avslappet. The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet, og mange finner roen på nettopp denne måten – å bade naken. Andre finner derimot roen med badetøyet på, og det viktigste er at man skal føle seg velkommen uansett hva man velger.

I badstuer og dampbad er det ikke tillatt med badetøy grunnet hygiene, men man kan alltid dekke seg til med et håndkle eller en peshtemal – et stykke lett bomullstøy. Når man beveger seg rundt i spa dekker man seg til med et håndkle eller en badekåpe. I tillegg til å bygge på de kontinentale badetradisjonene er det også en hygienisk årsak til at man ikke kan benytte badetøy i saunaer. Skulle man tatt sauna med badetøyet på, måtte det vært betydelig mer klor i bassengene, da det vil sette seg mye svette og bakterier i badetøyet.

Å bade uten badetøy kan være uvant for mange, men vi opplever at mange av våre gjester raskt får et mer avslappet forhold til det så fort de sjekker inn på spa. Kanskje føles det mer naturlig å droppe badetøyet etter å ha vært inne på spa noen timer også? Man ser at det faktisk ikke er så farlig. Valget er uansett ditt, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen inn i roen her på The Well.

The Well Spa Resort Sauna