2021.06.02 Thewell CE S40 8837 (1)

Midweek Offer 

Trenger du et avbrekk fra en hektisk hverdag? Unn deg et herlig avbrekk fra hverdagen på The Well! Pakken gjelder mandag til torsdag, og gir deg muligheten til å koble av og lade batteriene.

Pakken Midweek Offer inkluderer: 

  • Rom og frokostbuffet
  • Inngang til spa fra kl.12:00 og gjennom hele hotelloppholdet
  • Én rett i Brasseriet
  • Tilgang til meditasjon- & treningsrom
  • Eksklusiv tilgang til Biblioteket & Nomade Lounge

Pris fra kr. 1595,- per person/ 3190,- når to bor i dobbeltromBiblioteket
Pool, Products, Shop Shoot062 Kopi

Spa midt i uka? Ja takk!

Enten du har høstferie eller må jobbe kan det være behov for å ta et avbrekk fra den hektiske hverdagen. Her på The Well kan du virkelig koble av med Digital Detox, varme bassenger, sauna, dampbad og nydelige matopplevelser. 

Du trenger ikke vente på innsjekk klokken 15 for å benytte deg av alle husets fasiliteter — du har tilgang til spa allerede fra kl.12:00 på ankomstdagen. Det gjør at du kan legge opp dagen som du ønsker med avslapping i spa, en behandling, trening i vårt treningsstudio og en deilig middag. 

The Well ligger bare 15 minutter fra Oslo, og du kan reise til oss med bil eller buss! Du kan også tilbringe kontordagen din hos oss i fredelige omgivelser, for eksempel i Biblioteket eller du kan booke et møterom.

Opplevelser & aktiviteter på The Well 

- Fyll på & lad opp!

The Well er et hus fylt med kunnskap og eksperter som kan gi deg nøkkelen til hvordan du skal løse utfordringene med stress, tidsklemme, dårlig søvn og lite energi. Alt dette med naturlige metoder.

Vi tror på å stresse ned, koble av, logge ut og bruke naturens egne terapier - for å bekjempe moderne helseutfordringer.

Når du tar godt vare på helsen din har du mer å gi til de rundt deg, og hos oss har du muligheten til å fylle opp energilagrene og investere i din egen helse. 

Våre behandlinger

Brasseriet restaurant

Biblioteket