The Well - En verden av velvære

The Well er Nordens største spa- og badehus, og er med sine 10.500 kvadratmeter et fantastisk opplevelsesparadis for voksne med unike spa- og badeopplevelser, både inne og ute. Hos The Well får vi i Norge endelig anledning til å oppleve de samme velværekonseptene som har eksistert på kontinentet i flere hundre år.

Romerne bygde praktfulle badeanlegg, termer som de ble kalt. Noen av badene var enorme, og kunne ha mer enn 1500 besøkende samtidig. Badene var et sted for sosiale aktiviteter, avslapning og velvære - en naturlig del av dagliglivet. Termene bestod av forskjellige rom og bassenger med ulike temperaturer. Her var det massasje, bibliotek, hvilerom, hager og restauranter. Romerne omga seg med alt som var vakkert; marmor og mosaikk, malerier og statuer. Her kunne de lese og studere og hente seg inn etter tøffe slag. Her møttes de, pratet og diskutere politikk og andre aktuelle tema i tiden.

Som følge av romernes fremmarsj i Europa, har mange land tradisjoner for spa, termalbad og badehus. Romernes bade-kultur, og deres form for velvære og forebyggende pleie, er nå på full fart inn i vår egen hverdag. I Europa har det i de siste årene blitt etablert mange og store spa- og badehus. Nå er tiden kommet til Norge!

Vi lever i en travel og hektisk tid med økt behov for ro, avspenning og harmoni. Hverdagens stress har sin motvekt i helse og personlig velvære. I dag er folk opptatt av ha en ”smart, sunn og bærekraftig” livsstil. Vi ønsker å leve et lykkeligere og sunnere liv, og søker nye opplevelser for å ta bedre vare på oss selv. Bærekraft betyr ikke bare miljø og naturressurser - men også personlig velvære. Vi foretrekker løsninger som er enkle, hyggelige og personlig tilpasset.

The Well tar vare på de beste elementene og tradisjonene fra romerske bad og kombinerer dette med den moderne kontinentale bade- og velværekulturen.

The Well er Nordens største og mest innholdsrike spa- og badehus. Et opplevelsesparadis med 11 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med onsen, Orientalsk hamam, rhassoul, hvilerom, restaurant, barer og mye mer. Uteområdet har et stort svømmebasseng, to boblebad og en sauna bygget i en rustikk stil blant fjellrabber og furutrær. I våre mange lekre behandlingsrom kan du bestille ulike massasjer og behandlinger. The Well har fokus på fysisk velvære, mental balanse, gode behandlinger, sosial omgang og god hygiene. Hos oss kan du tilbringe alt fra et par timer til en hel dag.

Et besøk hos The Well er en pause fra hverdagen der du kan unne deg luksusen av ro, velvære og revitalisering.

The Well har en nedre aldersgrense på 18 år.