Wellness pool

Dette er the well

The Well er Nordens største spa- og badehus kun 15 minutter fra Oslo. The Well er et fantastisk velvære- og opplevelsesparadis for voksne med unike bade- og spaopplevelser. 

Her kan du oppleve innetemperatur på 32 grader, 9 varme bassenger, kaldkulp, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, 25 behandlingsrom, japansk badehus med ekte onsen, orientalsk hamam, rhassoul leirebad, lounger, restaurant, 2 barer og mye mer.

Ditt første besøk

Lurer du på noe før ditt første besøk på The Well? Her finner du alt av praktisk informasjon som kan være kjekt å vite. 

Kvinner i sauna

Åpningstider

Mandag - søndag: 10:00 - 22:00

Hver tirsdag er det valgfritt å bruke badetøy i sauna og dampbad.
Les mer om det her.

PRISER

Se utvalget av inngangsbilletter og finn alternativet som passer ditt spaopphold.

Daypass fra 545,-
Eveningpass fra 445,-

Par i Onsen

Må jeg bade naken?

Nei, det må du ikke. Har du lyst til å besøke The Well, men er litt usikker på hvorledes naturlig nakenhet i spa fungerer?

Ritualer

Hver dag arrangeres det en rekke ritualer i badstuene på The Well. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden, slik at du kan oppleve en verden av velvære på spa rett utenfor Oslo.

Aufguss
20211006 Thewell 041 Ro,

Faq Hotell

-Innsjekk på hotellrom kl.15.00. 
-Utsjekk hotellrom kl 11.00 

- Hotellgjester har tilgang til spa fra kl.12.00 på ankomstdagen og gjennom hele oppholdet.
- Du behøver ikke å booke tid i spaområdet.

Checkin

Alle som besøker The Well må godta gjesteavtalen. Godtar du gjesteavtalen på forhånd vil innsjekk gå raskere når du kommer til oss.

Ankomst

Reis til The Well med privat bil, offentlig transport eller privatsjåfør. 

Mori

Mat & Drikke

Nyt et velsmakende måltid i løpet av spadagen din. Menyen i The Well restauranten er basert på sesongens friske råvarer og her serveres retter som passer enhver smak.    

tilrettelagte fasiliteter

The Well er handicapvennlig både i spaet og fellesområder. Det er heis i Wellness Pool, og man kan bevege seg mellom etasjene med heis. Vi har også rullestoler som tåler vann og varme.

Ta gjerne kontakt med oss på post@thewell.no for mer informasjon eller for å planlegge ditt besøk slik at vi kan gi deg en sømløs opplevelse hos oss.

Wellness pool
Meditasjonssauna

driftsmeldinger

Innimellom utføres det bygningsarbeid, vedlikehold eller lignende på noen av attraksjonene våre. Her får du en oversikt over driftsmeldingene for The Well slik at du er godt forberedt til ditt besøk hos oss.