Dette er The Well spa & badehus

The Well er Nordens største og mest eksklusive spa og badehus kun 15 minutter fra Oslo. The Well er et fantastisk velvære- og opplevelsesparadis for voksne med unike bade- og spaopplevelser. The Well er av flere internasjonale tidsskrifter kåret til et av verdens beste spa og badehus – et spa & bad uten sidestykke.

Omgitt av skog, er The Well er et sted for fred, avslapning og revitalisering hvor kropp og sjel kommer i harmoni med hverandre. Opplev en tour de force av minimalistisk, fremoverlent design og interiør i utsøkte materialer. The Well er et kunstfylt mekka for velvære som tar deg inn i en unik verden på mer enn 20 000 kvadratmeter

På The Well vil du oppleve, 15 forskjellige saunaer og dampbad, 10 ulike varme bassenger, kaldkulp, mer enn 100 dusjer, skogsauna og skulpturskog, terrasser med solsenger, japansk badehus med ekte onsen, orientalsk hamam, rhassoul leirebad, 25 behandlingsrom, lounger, barer, restauranter, hotell, og mye mer.

The Well er et badehus felles for kvinner og menn, men med adskilte garderober.

20171015 DSC8238 Edit 3Web

Romerske badetradisjoner


Romerne bygde praktfulle badeanlegg, termer som de ble kalt, i marmor og mosaikk, med malerier og statuer. Badene var et sted for velvære, sosiale aktiviteter, og avslapning - en naturlig del av dagliglivet. Her møttes de til sosialt samvær, diskuterte politikk og andre aktuelle tema i tiden.

Badene bestod av forskjellige bassenger og rom med ulike temperaturer. Her var det massasje, bibliotek, hvilerom, hager og restauranter.

På The Well gjenskaper vi det romerske badehuset basert på de romerske tradisjoner, men tilpasset vår tid. Et sted hvor man opplever så vel fysisk som mental velvære og sosialt fellesskap.

Naturlig nakenhet

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner roen og nyter friheten på nettopp denne måten – å bade naken.

På The Well må man ikke å bade naken, dersom man ikke ønsker det. I våre bassenger er det nemlig helt valgfritt om man ønsker å bade med eller uten badetøy – og begge deler er helt greit!

2021.05.19 Thewell CE D2 S22 4320 2
Personlig velvære

Kilden til personlig velvære


Hverdagens stress har sin motvekt i helse og personlig velvære. I vår søken etter å leve et lykkeligere og sunnere liv, er vi stadig på leting etter nye opplevelser for å ta bedre vare på oss selv - og det er mange som finner akkurat dette ved å jevnlig besøke The Well, som er tuftet på romerske og kontinentale bade og spa tradisjoner.  

Sosialt fellesskap, det å være sammen med andre er enda viktigere i vår tid hvor flere kan føle seg utenfor og ensomme. Som i de antikke romerske badene, er The Well også en sosial møteplass. Bli med på de mange ritualer og føl på fellesskapet og nærheten du opplever.

På The Well får du tid til de virkelig viktige tingene i livet. Føl velvære av varmt vann som omfavner deg og sildrer over huden, energien av et badstubad, nytelsen av dampbad som lindrer, renser og gjør huden myk. Opplev gleden av fellesskapet med andre, en god massasje, en drink i baren, en lett lunsj, en romantisk middag og overnatting på hotellet om du ønsker.

Bærekraftig livsstil

Bærekraft gjelder ikke bare for miljø og naturressurser - men også for den personlige velvære. I dag er folk opptatt av å ha en smart, sunn og bærekraftig livsstil. Vi foretrekker løsninger som er enkle, hyggelige og personlig tilpasset.

The Well tar vare på de beste elementene og tradisjonene fra romerske bad og kombinerer dette med den moderne kontinentale bade- og velværekulturen, slik at du kan ta bærekraftige valg for din egen helse og velvære.

IMG 8216 1