kilden til VELVÆRE

The Well er Nordens største og mest innholdsrike spa- og badehus. Et opplevelsesparadis med 10 ulike bassenger, 15 forskjellige saunaer og dampbad, mer enn 100 dusjer, fossefall, japansk badehus med ekte onsen, orientalsk hamam, rhassoul leirebad, lounger, restaurant, barer og mye mer. Uteområdet har et stort svømmebasseng, to boblebad og en sauna bygget i en rustikk stil blant fjellrabber og furutrær. I våre 25 lekre behandlingsrom kan du bestille ulike massasjer og behandlinger. The Well har fokus på fysisk velvære, mental balanse, gode behandlinger, sosial omgang og god hygiene. Hos oss kan du tilbringe alt fra et par timer til en hel dag.

1E14CA1E 3FD1 4E98 B9BE 2E3166042CC7 1 105 C
Mann i basseng

romerske BADEtradisjoner

Romerne bygde praktfulle badeanlegg, termer som de ble kalt. Noen av badene var enorme, og kunne ha mer enn 1500 besøkende samtidig. Badene var et sted for sosiale aktiviteter, avslapning og velvære - en naturlig del av dagliglivet.

Termene bestod av forskjellige rom og bassenger med ulike temperaturer. Her var det massasje, bibliotek, hvilerom, hager og restauranter.

badekultur

Romerne omga seg med alt som var vakkert; marmor og mosaikk, malerier og statuer. Her kunne de lese og studere og hente seg inn etter tøffe slag. Her møttes de, pratet og diskutere politikk og andre aktuelle tema i tiden.

Som følge av romernes fremmarsj i Europa, har mange land tradisjoner for spa, termalbad og badehus. Romernes badekultur, og deres form for velvære og forebyggende pleie, er nå på full fart inn i vår egen hverdag. I Europa har det i de siste årene blitt etablert mange og store spa- og badehus. Nå er tiden kommet til Norge!

2021.05.19 Thewell CE D2 S31 6484
Bio sauna

PERSONLIG VELVÆRE

Vi lever i en travel og hektisk tid der vi konstant utsettes for eksterne inntrykk som kan virke utmattende. Derfor er det helt naturlig at vi i vår tid har et økt behov for ro, avspenning og harmoni.

Hverdagens stress har sin motvekt i helse og personlig velvære. I vår søken etter å leve et lykkeligere og sunnere liv, er vi stadig på let etter nye opplevelser for å ta bedre vare på oss selv - og det er mange som finner akkurat dette innen badekulturen som er tuftet på romerske tradisjoner.  

bærekraftig livsstil

Bærekraft gjelder ikke bare for miljø og naturressurser - men også for den personlige velvære. I dag er folk opptatt av ha en smart, sunn og bærekraftig livsstil. Vi foretrekker løsninger som er enkle, hyggelige og personlig tilpasset.

The Well tar vare på de beste elementene og tradisjonene fra romerske bad og kombinerer dette med den moderne kontinentale bade- og velværekulturen, slik at du kan ta bærekraftige valg for din egen helse og velvære.

2021.05.19 Thewell CE D2 S28 5707 Copy Copy