Kilden til velvære

På The Well får du tid til de virkelig viktige tingene i livet. Føl velvære av varmt vann som sildrer over huden, energien av et badstubad, nytelsen av dampbad som lindrer, renser og gjør huden myk. Opplev gleden av en god massasje, en drink i baren, en lett lunsj, en romantisk middag og overnatting på hotellet om du ønsker.

The Well har fokus på fysisk velvære, mental balanse, gode behandlinger, sosial omgang og god hygiene. Hos oss kan du tilbringe alt fra et par timer til en hel dag.

2021.05.19 Thewell CE D2 S30 5934 Copy Copy Kopi
20171015 DSC8238 Edit 3Web

Romerske badetradisjoner

Romerne bygde praktfulle badeanlegg, termer som de ble kalt, i marmor og mosaikk, med malerier og statuer. Badene var et sted for velvære, sosiale aktiviteter, og avslapning - en naturlig del av dagliglivet. Her kunne de lese og studere og hente seg inn etter tøffe slag. Her møttes de, diskuterte politikk og andre aktuelle tema i tiden.

Termene bestod av forskjellige rom og bassenger med ulike temperaturer. Her var det massasje, bibliotek, hvilerom, hager og restauranter.

Naturlig nakenhet

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Naturlig nakenhet betyr å være naken der og når det er naturlig, og mange finner roen og nyter friheten på nettopp denne måten – å bade naken.

På The Well må man ikke å bade naken, dersom man ikke ønsker det. I våre bassenger er det nemlig helt valgfritt om man ønsker å bade med eller uten badetøy – og begge deler er helt greit!

Jacuzzi
Personlig velvære

Personlig velvære

Vi lever i en travel og hektisk tid der vi konstant utsettes for eksterne inntrykk som kan virke utmattende. Derfor er det helt naturlig at vi i vår tid har et økt behov for ro, avspenning og harmoni.

Hverdagens stress har sin motvekt i helse og personlig velvære. I vår søken etter å leve et lykkeligere og sunnere liv, er vi stadig på let etter nye opplevelser for å ta bedre vare på oss selv - og det er mange som finner akkurat dette innen spakulturen som er tuftet på romerske tradisjoner.  

Bærekraftig livsstil

Bærekraft gjelder ikke bare for miljø og naturressurser - men også for den personlige velvære. I dag er folk opptatt av å ha en smart, sunn og bærekraftig livsstil. Vi foretrekker løsninger som er enkle, hyggelige og personlig tilpasset.

The Well tar vare på de beste elementene og tradisjonene fra romerske bad og kombinerer dette med den moderne kontinentale bade- og velværekulturen, slik at du kan ta bærekraftige valg for din egen helse og velvære.

Par i Wellness Pool