Vi tar vare på de som følger oss

Motta eksklusive tilbud og trekninger


Lukk søk
English German

Søndag 25. november

Vi ønsker hjertelig velkommen til arrangementet Your Daycation at The Well. 
Gi seg selv tid og rom til å ''bare være'' på Your Daycation at The Well. Your Daycation at The Well er en hel dag, en fantastisk daycation, som er fylt opp av spennende aktiviteter slik at du kan ta en pause fra hverdagen og få påfyll for både kropp og sjel.

Billett til Your Daycation at The Well koster 795,-

BESTILL DIN BILLETT HER

Program for Your Daycation at The Well

Kl. 08.30: Registrering og innsjekk i resepsjonen på The Well

Kl. 09:00: Deltagerne på Bootcamp går samlet fra The Well til Atlet Fysio

Kl. 09.15: Bootcamp med Anita Tonna på Atlet Fysio

Kl. 09.15: Yogaklasse med Mikkel Dahl i restauranten på The Well
Kl. 09.15: Introduksjon til meditasjon med Carina Poulsen i meditasjonssauna på The Well

Kl. 11.00: Velkommen i restauranten ved Christina Vukovic

Kl. 11.15: Samtale rundt peisen med Sara og Carina

Kl. 11.45: Lunsj

Kl. 13-15: Juleshopping i Safari med merker som Elemis, Bare Minerals, ASFVLT sko, Scent of The Well

Kl. 14 & 14.30: Aufguss i Japan spesialtilpasset Your Dayaction at The Well 

Etter endt program er alle Your Daycation-gjester velkomne til å benytte seg av alle The Wells fasiliteter resten av dagen. Alt dette for kun 795,-.

BESTILL DIN BILLETT HER

Detaljer om aktivitetstilbudet

INTRODUKSJON TIL MEDITASJONCarina gir deg i denne klassen en introduksjon til meditasjon og gir deg enkle teknikker som du kan benytte deg av i hverdagen. Du lærer hva meditasjon er og kan være, både teoretisk og praktisk. I tillegg lærer du hvordan meditasjon kan brukes i hverdagen.

* Denne klassen gjøres i The Wells badetøy og peshtemal eller eget treningstøy hvis du ønsker det.

YOGAMikkel kombinerer myke, dynamiske bevegelser og elementer fra Yinyoga og avslutter klassen med en restorativ del. Dette er en time som foredler både kropp og sinn. Gjennom dynamiske bevegelser løsner vi på stive områder i muskler og ledd. Videre tas du gjennom avspenningsøvelser fra Yin- og restorativ Yoga for å roe ned tankemønstre. Denne yogaklassen er skreddersydd for å gi deg et avbrekk fra verden utenfor, stresse ned og tillate en selv å lytte til sitt indre.

 * Denne klassen gjøres i The Wells badetøy og peshtemal eller eget treningstøy hvis du ønsker det.

BOOTCAMPDette er en energisk time der du garantert får opp både pulsen og humøret. Denne timen består av intervalltrening med kondisjon og styrke. Øvelsene kan tilpasses ulike nivå slik at alle som ønsker seg en tøff treningsøkt kan delta, uavhengig om man er godt eller mindre trent.

* Til denne timen må du ha med treningstøy og treningssko til innebruk. Timen holdes i Atlet Fysio sine lokaler og vi går samlet fra The Well etter innsjekk kl. 8.30

BESTILL DIN BILLETT HER

Disse møter du den 25. november

CARINA POULSEN Carina Poulsen er psykolog og forfatter av de to bestselgende bøkene om psykologi «Hverdagspsyk - hvorfor har jeg det sånn? Hjelp til å stå i motgang» (2016) og «TENK ENKELT - få mer av det som betyr mest» (2018). Hun tilbyr individuell terapi, kurs og foredrag for privatpersoner og næringsliv, og underviser kondisjonstrening, yoga og mindfulness. Carina brenner for en helhetlig tilgang til psykisk helse, og for å gjøre kunnskap om psykologi tilgjengelig for folk flest.

SARA LOSSIUS
Sara er gründer og daglig leder av Ingefær, Norges største helse- og livsstilspodcast. Hun er foredragsholder, kursholder, mental trener, tidligere kommunikasjonsrådgiver, har gitt ut helsebok, er matglad, helsenerd og ivrig kettlebellbruker. Og ikke minst: mamma til to jenter på tre og fem år som er viktigst i verden.

ANITA TONNE
Anita er en erfaren trener, gruppeinstruktør og kursholder nasjonalt og internasjonalt. Hun er blant annet kjent for å ha grunnlagt og utviklet «The Corebar» som av Norges Idrettshøyskole er det eneste norske treningskonseptet som har fått tildelt prisen for «Årets Treningskonsept».

CHRISTINA VUKICEVIC DEMIDOVChristina er tidligere toppidrettsutøver, har vært 7 ganger norsk mester og innehar norgesrekord på 60 meter hekk. Løping, trening og en balansert livsstil er hennes absolutt viktigste fokusområder i livet utenom familie. Etter at Christina sluttet med toppidrett havnet hun i TV2 og i markedsføringsbransjen.

MIKKEL DAHLMikkel er initiativtaker og daglig leder i bedriftsyoga.no og har lang erfaring med Yoga som terapeutisk verktøy, og metode for å raffinere kropp og sinn. Han har gjennomført 5 ulike yogalærerutdannelser over 3000 undervisningstimer som instruktør på SiB, SATS/ELIXIA, HiYoga, The Studio, Myrens og YogaKi. Mikkel har opparbeidet seg bred kunnskap til å tilpasse yogaen til den enkelte med spesialitet undervisning for bedrifter og organisasjoner. Han kombinerer humor med bred faglig kompetanse i sine timer!

Adkomst

The Well bussen går fra Oslo Plaza kl. 8:15 søndag 25. november.
Pris: 50,- 

Your Daycation at The Well arrangeres i samarbeid med: