THE HEALING ENERGY OF STEAM AND WATER

Feel Well Thursday

Hver torsdag feirer vi den helbredende effekten av å bade i varmt vann, kaldt vann, omgi oss med varm damp og frisk luft. Dette har vært en praksis som mennesker over hele verden har gjort i århundrer.

Vannets kraft begrenser seg ikke bare til det fysiske, da det kan lindre såre muskler og redusere smerte, men det kan også lindre stress og gi oss bedre søvn.

Feel Well 2 (1)

Damp, vann & is

Opplev fantastiske helsefordeler med isbad, dampbad og varme bad. Dampbadet øker blodsirkulasjonen og åpner porene i huden, mens saunaen stimulerer kollagenproduksjonen for en spenstig og ungdommelig hud. Isbadet styrker immunforsvaret, øker blodsirkulasjonen og gir en mental restart!

Disse badene vil gi deg ny energi, godt humør og en følelse av mestring. Prøv dem regelmessig, sammen med andre og du kan oppleve fantastiske helseeffekter!

Program

09:30 Early Bird aufguss – Japanese sauna 3. Floor 
10:30 Good Morning aufguss – Forest sauna 3. Floor 
11:00 Japanese Tea Scrub Ritual – Japanese steam bath 3. Floor (45,-)*    
12:00 Menthol aufguss – Banja sauna 1. Floor 
12:30 TW Japansk Baderituale (60min) – Japanese Meditation sauna 3. Floor    
13:30 Hot & Cold aufguss – Banja sauna 1. Floor 
14:30 Japanese Forest Ritual– Forest sauna 3. Floor 
15:00 Rice Water Hair Ritual – Japanese meditation sauna 3. Floor (45,-)* 

15:00 Moroccan Ritual – Rhassoul 1. Floor (245,-)* 
16:00 Banja Hot – Banja sauna 1. Floor 
16:15 Asian scrub ritual – Hammam 2. Floor (149,-)* 
17:00 Asian Teatime aufguss – Japanese sauna 3. Floor 
17:30 TW Japansk Baderituale (60min) – Japanese Meditation sauna 3. Floor     
19:00 Intense aufguss – Finnish Sauna 1. Floor 
20:30 Asian Floral aufguss – Japanese sauna 3. Floor 
21:00 Sleep Well aufguss – Japanese sauna 3. Floor 

*45,-/*245,- Registrer deg minst 10 min. før i vår Naturli Wellness Lounge.

Vann - kilden til alt liv

Vann er kilden til alt liv og den mest utbredte kjemiske forbindelsen på jord. Elementet kan opptre som fast stoff i form av is, som væske og som gass. Livet er rett og slett bygget opp rundt vann.

Derfor er det helt naturlig at vann har en sentral rolle i nærmest alle kulturer og religioner, over hele verden. Vann har i alle tider vært et symbol for renselse, både åndelig og kroppslig.

På The Well kommer du tett innpå elementet vann, i alle former. Opplev effekten av smeltende is i aufguss, flyt i varme bassenger, dypp deg i et kaldt stupbad og kjenn dampens effekt på kroppen. Hos oss kan du oppleve helse gjennom vann.

8 step Hydro Therapy Ritual

Forberedelser:

Heng av deg badekåpen og badetøyet i området utenfor det varme kildebadet. Ta med deg et håndkle eller en pesthemal for den videre velvære reisen. The Well Body Scrub får du kjøpt i Wellness lounge.

Trinn 1 Varmt kildebad – omfavnet av varmt vann

Velkommen! Det er på tide å finne deg til rette. Som en hemmelig steinhule er det varme kildebadet fylt med mange tusen liter rent kildevann. Her er det en stille og meditativ stemning som gir ro. Slapp av i lagunen, pust inn og ut.

Trinn 2 Kaldkulp – forfrisket i iskaldt vann

Øk din lykke med kuldeterapi. Ta en rask dukkert i den isfriske kaldkulpen. Det vil stimulere immunforsvaret ditt, øke blodstrømmen i kroppen og stramme opp huden. Et naturlig høydepunkt!

Trinn 3 Saltskrubb i Krystallbadet - varmes i et teppe av damp

Det er på tid for fornyelse. Et dampbad danner de ideelle rammene for en deilig kroppsskrubb. La dampen mykgjøre huden og lette pusten din. Med The Well Body Scrub vil huden din bli eksfoliert og glødende. Skrubb huden med myke bevegelser og kjenn hvordan den saltet eksfolierer bort gammel hud og gjør huden silkemyk og glødende! 

Trinn 4 Dusj – energigivende og sanselig

De nordiske dusjene er en sensorisk opplevelse av kaldt og varmt vann. Dusj av deg saltet og svetten med en mild deilig dusj. Lukk øynene, kjenn og nyt øyeblikket! Fra topp til tå, innvendig og utvendig, vil du føle deg avslappet, forynget og energisk. Slapp av og nyt det!

Trinn 5 Fossefallgrotten - kaskader av vann

Som et fossefall i naturen strømmer varmt vann ned fra ulike steder i grotten. Opplev forskjellige typer vannstråler og -trykk som masserer skuldre, nakke og hodebunn. Kaskader av vann vil gi deg en energisk følelse.

Trinn 6 Art Deco dampbad - mild varme mot naken hud

Sett deg på de varme mosaikkbenkene og kjenn den milde dampen gjøre huden silkemyk. Du vil bli beroliget av duften av sjasmin. Avslutt denne sesjonen med en dusj for å skylle av svetten. Du vil nå føle deg revitalisert etter en forfriskende dusj.

Trinn 7 Art Deco vannbad - ro og velvære

Opplev en oase av avslapning og lindring i vårt Art Deco Caldarium. Pust inn varm damp som gjør godt for luftveiene og la det varme vannet virke godt på stive muskler. Med mosaikksenger kan du slappe helt av og finne indre harmoni.

Trinn 8 Wellnessbassenget - et hav av velvære

Gå i det store Wellnessbassenget og la vannets beroligende effekt gjøre hver muskel i kroppen din avslappet. Utforsk boblesengene og føl deg forynget og energisk. Ta deretter en varm dusj før du besøker Naturlig Bar for en forfriskning.

Disse åtte trinnene, når de tas i rekkefølge og i sakte tempo, vil føre til dyp avslapning og velvære. Oppdag kraften i tradisjon og la deg inspirere av disse fantastiske opplevelsene, akkurat som den kontinentale spakulturen har gjort i århundrer.

 

Lær mer om vårt Hydro terapeutiske ritual her.

038The Well Bilder Okt 2