The Well Summer club

Velkommen til sommeren på The Well! Sol, bad og velvære ved bassengkanten - hva annet kan man ønske seg? Etter at solen har gått ned fortsetter sommereventyret inne på både spa og hotellet.

Summer Club er det perfekte alternativet for kortreist rivierafølelse og en selvskreven destinasjon på sommerens Norgesferie! 
Pool
Pool

live dj hver lørdag i juli

Er du klar for kortreist rivierafølelse og beach club-vibber? Hver lørdag i hele juli er det live DJ ved utebassenget på The Well kl. 13:00 - 17:00.

Vi lover deilige beats, kjølige drinker servert fra vår pool bar og en fantastisk sommerstemning ved bassengkanten.

Hvis værgudene byr på regn flyttes arrangementet innendørs - med den samme gode stemningen! 

smak av sommer

Vi serverer kortreist, sunn og frisk sommermat proppet med vitaminer og gode næringsstoffer. Kjøkkensjefene våre arbeider kontinuerlig med å sette sammen velsmakende retter som gjør deg og kroppen din godt, slik at du kan nyte ditt opphold på The Well til det fulle.

Hos oss kan du oppleve en rekke spennende bar- og matkonsepter, slik at du kan velge akkurat det som passer deg best. Her finner du en oversikt over alle våre barer og restauranter.
Salat
Skogsauna

sommersauna

Selv med varme sommertemperaturer har kroppen og hodet ditt godt av noen svettetokter i saunaen. Faktisk kan saunabesøk både styrke hjertet ditt og gi psyken et positivt løft. Les mer om de helsemessige fordelene ved sauna her.

I sommer utfører vi saunaritualer som er oppkvikkende og som gir deg masse energi. 

scrub cart

Besøk vår Scrub Cart og plukk med deg noen deilige produkter som gjør godt for hud og hår. Sommergløden bevarer du ekstra lenge med en finkornet saltskrubb - les mer om sommerglød her.

Les om hvordan du skrubber huden for å få en behagelig eksfoliering, hvorfor det er bra for huden med jevnlig skrubbing og våre tips til gode saltskrubber her
Frokost i sengen

summer staycation

Overnatt på The Well!

Uansett hvilke planer du har for sommeren passer det med en Summer Staycation hos oss. Pakken inneholder rom og frokostbuffet, inngang til spa gjennom oppholdet, reservert solseng, en lunsjrett og et glass valgfri drikke i Brasseriet, samt scrub på rommet.

Pris kr 2.990,- per rom. Begrenset antall.

Se resten av våre pakker her.