Fra 22.juni og gjennom hele sommeren

The Well Summer Club

 

Ser du etter et flott sted å slappe av, sole deg, bade, spise, drikke og bare ha det bra? Book deg inn på The Well i sommer og opplev herlig Beach Club-stemning, bare 15 minutter fra Oslo!

The Well Summer Club er et paradis for deg som elsker å nyte solen, bade, spise og drikke i luksuriøse omgivelser. Med over 200 solsenger, flere bassenger, skogssauna og utendørs dusjer, har du alt du trenger for en perfekt dag. Nyt deilig lounge-musikk og kjenn på den magiske beach club-stemningen.

The Well Summer Club er åpen for alle dagspa & hotellgjester.

Early Bird-pris kun kr.495,- 

Begrenset antall Early Bird Daypass | Ordinærpris fra kr. 695,-

 

Inngangsprisen inkluderer tilgang til hele spaanlegget fra kl. 10.00 – kl. 22.00.
Aldersgrensen er 18 år, og 16 år sammen med foresatte.

 

2021.06.02 Thewell CE S25 6021

THE WELL SUMMER CLUB

__________

I sommer finner du hvilepulsen ved bassengkanten hos oss. Utebassenget holder 30 deilige varmegrader, her har vi solsenger, parasoller og godt med plass. I tillegg er det en herlig, avslappet stemning - i motsetning til mange av byens badestrender. 

TWO-NIGHT TREAT

__________

Bo to netter på The Well i sommer fra kr.3990,- per rom. Pakken Two-Night Treat inkluderer to overnattinger for to voksne, frokost, inngang til spa & Summer Club. Pakken gjelder alle dager i juni, juli og august. 

 

MAT & DRIKKE

__________

Trenger du påfyll fra solsengen kan du rusle bort til Poolside Bar ved utebassenget. Her får du et rikholdig utvalg av forfriskninger og snacks. I restaurant Brasseriet og restaurant Mori kan du nyte velsmakende retter og god drikke, både innendørs og utendørs. 

Summer Club 2022 14

Poolside Bar

Ved Poolside Bar på The Well kan du nyte forfriskende drikke og snacks mens du bader i solen eller slapper av ved bassenget.

 

Summer Club 2022 16

 

 

God helse kommer i mange former – det kan være sunn og velsmakende mat, givende opplevelser, mentalt påfyll eller ro og avspenning.
Når du tar godt vare på helsen din har du mer å gi til de rundt deg, og hos oss har du muligheten til å fylle opp energilagrene og investere i din egen helse. 

 

 

BADETØY

Poolside Terrace, rundt det store badebassenget, ber vi deg å ha på deg badetøy eller dekke deg til når du benytter solsenger og lounger. Det er valgfritt å bade med eller uten badetøy.

Warm Pool Terrace er det valgfritt om du vil sole deg og bade med badetøy eller ikke. Oppleve friheten og velværen av elementene sol, vann og luft mot naken hud!

Private Garden ligger adskilt helt innerst mot skogen. Her må alle nyte solen og naturen i Adams og Evas drakt.

SKULPTURSKOGEN

Ved enden av det store utebassenget finner du Skulpturskogen. Her kan du spasere barbent på myke og vakkert anlagte stier, og utforske de mange spennende skulpturene som er utplassert blant trærne. Under denne spennende oppdagelsesreisen i kunstens verden, vil du finne arbeider av kjente norske og internasjonale kunstnere, som både vil glede og engasjere.

Skulpturskogen er skjermet for innsyn utenfra, så du må gjerne spasere i Adams og Evas drakt og føle på friheten og nærheten til naturen. 

SPA

Med tilgang til Summer Club følger også tilgang til hele The Wells innendørsanlegg på 10.500 kvm med 12 badstuer og dampbad, 6 innendørs bassenger og kulper, over 100 dusjer,  Hamam og Rhassoul. 

Sett prikken over i-en på spadagen din med en behandling i Behandlingsavdelingen. Finn en spabehandling som passer for akkurat deg i vår behandlingsmeny.