2021.06.02 Thewell CE S28 6587

 

En verden av helse og velvære

Summer club & staycation

__________


Trenger du et energigivende avbrekk denne sommeren? 15 minutter utenfor Oslo finner du Nordens største spa - en oase av velvære der du kan pleie hvilepulsen. 

Vår utendørs Summer Club er det perfekte stedet å tilbringe en avslappende sommerdag. Her kan du nyte behagelig badetemperatur, forfriskende mat og drikke - og herlig sommerstemning. I løpet av sommeren vil vi det bli magisk rivierastemning med innslag av DJ's og live musikk - dette kan du ikke gå glipp av! Summer Club er åpen for alle dagspa & hotellgjester fra 18.juni.

 Spa & daypass

summer CLUB

__________

I sommer finner du hvilepulsen ved bassengkanten hos oss. Utebassenget holder 28 deilige varmegrader, her har vi solsenger, parasoller og godt med plass. I tillegg er det en herlig, avslappet stemning - i motsetning til mange av byens badestrender. Se daypass her. 

Summer Staycation

the weekender

__________

Bo to valgfrie netter på The Well i sommer fra kr.3990,- per rom. Pakken The Weekender inkluderer to overnattinger for to voksne, frokost, inngang til spa & Summer Club. Du velger selv ankomstdato. 

 

Helse & velvære

scrub cart

__________

Besøk vår Scrub Cart og plukk med deg noen deilige produkter som gjør godt for hud og hår. 
Les om hvordan du skrubber huden for å få en behagelig eksfoliering, hvorfor det er bra for huden med jevnlig skrubbing og våre tips til gode saltskrubber her. 

 

God helse kommer i mange former – det kan være sunn og velsmakende mat, givende opplevelser, mentalt påfyll eller ro og avspenning.
Når du tar godt vare på helsen din har du mer å gi til de rundt deg, og hos oss har du muligheten til å fylle opp energilagrene og investere i din egen helse. 

 

Program

Hver dag fra 18.juni ønsker vi velkommen til Summer Club på The Well. Sett av en dag, eller velg deg et opphold med overnatting for magisk riviera stemning. 

18. JUNI Åpning av Summer Club & Pride Week med DJ Marianne Jemtegård

02. JULI DJ Willdjforpizza

09. JULI DJ Anine Stang 

16. JULI DJ Seaweed Girls 

23. JULI DJ DJ Vülva 

30. JULI DJ Anine Stang 

20. AUGUST DJ Anine Stang 

 

Mat & drikke

smak av sommer

__________

Sommerens meny består av kortreist, sunn og frisk & smakfull sommermat proppet med vitaminer og gode næringsstoffer. Velg mellom friske og lette retter ved bassenget, klassiske favoritter i Brasseriet eller fine dining i restaurant Mori. 

Se sommerens menyer her.