WMD 2

_____

Velkommen til en aften fylt med ekstraordinære smaksopplevelser. Sammen med vinhuset Perelada, inviterer Head Chef Ricard Bocarro, Head Sommelier Aleksandra Gruba-Trzeciak og restaurant Mori deg til et måltid bestående av det beste innen asian fusion.  

Denne kvelden byr på en sjelden mulighet til å nyte en aften i Mori med en særdeles dyktig kokk og en utsøkt fire-retters meny med vinparring, spesielt utformet for anledningen. 

Pris kr.1.595,- per person

Torsdag 29.februar | Kl. 19.00 | 4 retter | 6 viner 

 

 

*Vi gjør oppmerksom på at vi har et begrenset antall plasser tilgjengelig

*Vi imøtekommer gjerne spesielle hensyn knyttet til allergier. Imidlertid gjør vi oppmerksom på at dette kan påvirke den tiltenkte harmonien mellom mat og vin.

Bilde2 (1)

Perelada  

___

Perelada er en anerkjent vinprodusent basert i den pittoreske regionen Empordà i Catalonia, Spania. Med røtter som strekker seg tilbake til middelalderen, har Perelada en rik arv og tradisjon innen vinproduksjon. Vinmarkene deres er omgitt av et variert landskap som inkluderer middelhavsskoger, fjell og elver, og dette terroiret gir en unik karakter til vinene deres.

Perelada er kjent for å dyrke en rekke druesorter, inkludert lokale varianter som Garnacha og Carignan, samt internasjonale druer som Cabernet Sauvignon og Merlot. Denne blandingen av lokale og internasjonale druesorter gir vinene deres kompleksitet og dybde.

Vinproduksjonen på Perelada fokuserer på kvalitet og bærekraft, og de har implementert moderne teknikker samtidig som de verdsetter de tradisjonelle metodene som har blitt overlevert gjennom generasjoner. Resultatet er viner som reflekterer regionens unike terroir og samtidig er moderne og innovative.

8C188134 0876 4832 854D DE1FBE9A9005 71635 00000A8A88DCFA8B

Restaurant Mori 

____

Velkommen til kulinariske opplevelser som stimulerer mer enn bare smaksløkene.

Restaurant Mori troner høyt over trekronene - på toppen av hotellet. Navnet kommer av Japansk og betyr Skog - som gjenspeiler den unike utsikten du får fra hotellets åttende etasje. 

Sammen med sitt team komponerer Kjøkkensjef Richard Bocarro en rekke spennende retter, basert på asiatiske smaker, viltvoksende- og lokale råvarer.

VÅRE BEHANDLINGER

BRASSERIET RESTAURANT

BIBLIOTEKET