Må jeg bade naken?

Svaret er nei.
Kvinner i Onsen
Jaquzzi ute
På The Well setter vi de absolutt høyeste krav til renslighet og hygiene. Derfor er det ikke tillatt å benytte badetøy i våre badstuer og dampbad, - unntatt tirsdager som er badetøydag.  Les mer om Den nakne sannhet.

I alle basseng og kulper er det valgfritt å ha på seg badetøy – unntatt tirsdager som er badetøydag.

Ønsker du å ha på deg badetøy er det av hensyn til hygiene og vannsøl kun tillatt å benytte The Wells eget badetøy. Se badetøyet lengre ned.
The Well har separate dame-og herregarderober. Her må du dusje naken og vaske deg godt før du går inn i anlegget. Det er så vel åpne som mer lukkede dusjer. I dusjrommet kan du ta på deg badetøy eller et lendeklede, en peshtemal. Ta på badekåpen og gå ut i anlegget.

Når du skal inn i en badstue eller et dampbad og må ta av deg badetøyet, kan du dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal før du tar av deg badetøyet.

Etter badstue og dampbad dusjer du naken av deg svetten i de separate dame- og herredusjene, og tar på deg badetøyet igjen.

Alle må dekke seg til med håndkle eller badekåpe når man beveger seg rundt i anlegget. I baren og restauranten må man ha på seg badekåpe.

Tirsdager er badetøydag. Da er det påbudt med badetøy i alle basseng og kulper. I badstuer og dampbad er det valgfritt å ha på seg badetøy, men alle må dekke seg til med håndkle eller pesthemal. I dusjene anbefaler vi av hygieneårsaker at man naturligvis dusjer av seg svetten uten badetøy. Skyll badetøyet godt.
Skogsauna
Wellnessbassenget

Badetøydag hver tirsdag

Har du lyst til å besøke The Well, men er litt usikker på hvorledes naturlig nakenhet i spa fungerer? Besøk The Well på en badetøydag og opplev luksusen av velvære for kropp og sjel. Kanskje får du lyst til å besøke oss på en vanlig dag fordi du har oppdaget at et besøk til vårt velværeparadis er mer naturlig enn du trodde.

Tirsdager er det påbudt med badetøy i alle basseng og kulper. I badstuer og dampbad er det valgfritt å ha på seg badetøy, men alle må dekke seg til med håndkle eller pesthemal. I dusjene anbefaler vi av hygieneårsaker at man naturligvis dusjer av seg svetten uten badetøy. Skyll badetøyet godt.

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget spesialutviklede badetøy (velg mellom bikini, badedrakt, shorts og speedo) som du kjøper i resepsjonen ved ankomst. Ta det med hjem etter bruk, vask det og benytt det ved neste besøk.

THE WELL BADETØY

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Badetøyet er utviklet for å tørke raskt og dermed unngå vannsøl. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

Trekantbikini: 98,-
Bikini med spiler: 299,- Badedrakt: 145,- Badedrakt med spiler: 349,- Badebukse: 95,- Badeshorts: 145,-