ARTIKLER

Her har vi samlet alle våre artikler.

Wellness basseng
Spa LHO Web

Spa midt i uken? Ja takk!

Kom arbeidshøsten litt brått på? Les mer om hvorfor du bør unne deg et livgivende avbrekk midt i uka på The Well! 

FONTENE FOR FORYNGELSE

Regelmessig bruk av sauna styrker først og fremst immunforsvaret. Kroppens blodkar «trenes opp» til å reagere raskt for å justere kroppstemperaturen til varmt eller kaldt. Denne vekslingen styrker blodkarene og arteriene, og holder dem elastiske. I finsk litteratur har sauna blitt referert til som en «fontene for foryngelse». Medisinsk forskning gir oss stadig nye svar på hva effektene av blottelsen av naken hud til det varme og kalde betyr for kropp og sjel.

TV soft sauna
Wellnessbassenget

6 HELSEMESSIGE GRUNNER TIL Å BESØKE THE WELL

Effekten av sauna- og spabesøk blir i økende grad satt i søkelyset av medisinske forskningsmiljøer. Det har også blitt en tydelig trend å benytte seg av både varme saunabesøk og kjølige bad som en del av å holde seg i form på en holistisk måte. Her får du 6 viktige helsemessige grunner til å gjøre spabesøk til en vane.

SCRUB CART

Komponer en eksfolierende saltskrubb med grovt salt, urter og eteriske oljer.

Å skrubbe huden øker blodsirkulasjon i de øvre hudlagene og fjerner døde hudceller. Dette gir fantastisk glød og er et herlig baderiutale.

Saltscrub
Dusjer

DEN NAKNE SANNHET

På The Well setter vi de absolutt høyeste krav til renslighet og hygiene. Derfor er det ikke tillatt å benytte badetøy i våre badstuer og dampbad. Du kan dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal, - et stykke lett bomullstøy.

SMITTEVERN PÅ THE WELL

Tiden du er hos oss på The Well skal være like fantastisk som før Covid-19, og samtidig skal du være trygg. Derfor har vi iverksatt en rekke tiltak som bidrar til at du føler deg trygg. 

Wellness lounge