Lobby

Før ankomst

Her finner du all nødvendig informasjon som kan være kjekt å vite før du ankommer The Well for ditt spa- og hotellopphold.

Velkommen til oss!

Åpningstider 

The Well Spa
Mandag - søndag: Kl. 10:00 - 22:00

The Well Hotell
Innsjekk og utsjekk hotell er hhv. kl. 15:00 og 11:00*

*Innsjekk og utsjekk vil også fremkomme av din bestillingsbekreftelse. Noen pakker har andre tidspunkt for inn- og utsjekk.

Du kan også se mer detaljerte åpningstider her.

 

Sauna
IMG 2552

Spaetikette

På The Well er det viktig at du føler deg komfortabel - og gjør det som føles riktig for deg. Man trenger ikke å bade naken hos oss - og på tirsdager er det valgfritt med badetøy i våre sauna og dampbad - men vi har noen viktige trivsels- og hygieneregler som alle våre gjester må følge.

Saunaritualer

Vi har en rekke spennende ritualer som arrangeres i badstuene og dampbadene på The Well hver dag. Ritualene er hentet fra badetradisjoner over hele verden.

For å delta på våre gratis-ritualer trenger du bare å møte opp ved saunaen som ritualet arrangeres i ca. 10 minutter før oppstart. Påmelding til betalte ritualer gjøres i Naturli' Wellness Lounge eller ved innsjekk. 

Saunaritualer
Facial

Behandlinger

Gi oppholdet en ekstra dimensjon og unn deg selv en behandling hos våre dyktige massører og terapeauter.

Vi har et stort utvalg behandlinger på The Well, alt fra klassiske massasjer, ansiktsbehandler, eksfolierende kroppsskrubber, Hot Stone-massasje og eksklusive ritualer med krystaller som gir ro til kropp og sjel. Kontakt oss på post@thewell.no eller ring oss på +47 480 44 888 for legge til en behandling for oppholdet. Du kan også booke dette på nettsiden vår, da betaler du på forhånd.

Mat og drikke

På The Well serverer vi energigivende og sunne retter som gjør deg godt, tryllet frem av sesongens friske råvarer. 

restaurant Mori får du kulinariske opplevelser som stimulerer mer enn bare smakssansene. Her serverer vi et bredt utvalg av Asian fusion-spesialiteter som garantert vil friste enhver middagsgjest.

I Brasseriet, vår spa-restaurant, kan du nyte et måltid inspirert av fransk cuisine i rolig og avslappende omgivelse, iført badekåpe. I 1. etasje ligger Naturli'® Wellness Lounge, som serverer 100 % plantebasert mat.

Matrett fra Mori
Fasade

Ankomst

Velg mellom ulike alternativer for din ankomst til The Well. Adressen til The Well er Kongeveien 65, 1412 Sofiemyr.

The Well har 142 parkeringsplasser, hvorav 12 parkeringsplasser er for el-biler, i tillegg til 4 handikapplasser. Parkering gjøres mot avgift.

Det finnes også gode kollektivmuligheter for ditt besøk inn til oss.

Tilrettelagte fasiliteter

The Well er handicapvennlig både i spaet og fellesområder. Det er heis i Wellness Pool, og man kan bevege seg mellom etasjene med heis. Vi har også rullestoler som tåler vann og varme.

Ta gjerne kontakt med oss på post@thewell.no for mer informasjon eller for å planlegge ditt besøk slik at vi kan gi deg en sømløs opplevelse hos oss.

The Well 21. Februar 029