Forleng spafølelsen

Spa shop

 

Har du lagt merke til de gode duftene i dusjene på The Well? Besøk våre to spa shops og kjøp med deg dine favorittprodukter, slik at du kan ta med deg den gode spafølelsen hjem.   

Bilde 02.03.2022, 09 19 34
The Well Spa Shop

I resepsjonen

Spa shop

 

I Spa Shop i resepsjonen finner du et stort utvalg av The Well Signatur-produkter i tillegg til andre merkevarer som Skandinavisk, Love & Stones, Wouf og The Asanas. Her kan du også kjøpe gavekort til The Well.

I behandlingsavdelingen

Spa shop 

 

I Spa Shop i Behandlingsavdelingen fører vi hudpleiemerker som Elemis, Skin Better Science, Babor, Elixir, Gentlemen`s Tonic og Caudalie. Hvis du ønsker veiledning hjelper våre hudpleiere deg med å finne produktene som passer deg og din hud.

Spa shop behandlingsavdeling
Scent of The Well Signatur

Scent of The Well

The Well Signatur

 

Ta med den gode følelsen hjem med produktene fra The Well Signatur. Produktene er inspirert av den nordiske skogen og inneholder nøye utvalgte ingredienser. Eteriske oljer fra gran, einebær, sandeltre, bergamott og klipperose gir til sammen velbalansert og ren duft. I tillegg er alle produktene fra The Well Signatur veganske.

The Well Swimwear

Det er kun tillatt å benytte The Wells eget, spesialutviklede badetøy. Badetøyet er utviklet for å tørke raskt og dermed unngå vannsøl. Du kan kjøpe badetøy i resepsjonen og det kan selvfølgelig benyttes i anlegget ved gjenbesøk.

 Spa 124